logo

O našoj kompaniji

O NAŠOJ KOMPANIJI

Istorija kompanije Freeform započela je u 2008. godine ostvarivanjem saradnje između grupe entuzijasta koju su činili arhitekte, dizajneri i električari. Sve je počelo od jednog projekta i ostvarene saradnje gde smo uspešno kreirali projekat enterijera, dizajnirali nameštaj i projekat rasvete i tako obogatili iskustvo življenja u Vašem domu što nas je ohrabrilo da nastavimo saradnju koja je danas jača nego ikad. Naši počeci vode od prodajnih i proizvodnih pogona u Beogradu i projektantskog studia gde se susreću znanje i tehnologija. Međutim, mi smo pre svega inspirisani svakodnevnim životom i Vašim pričama, što se potom i odražava u našem dizajnu.

Poslovni ciljevi

Kreativan, efikasan, odgovoran i stručan tim inženjera, arhitekata i dizajnera odgovoriće na vaše najteže zahteve. Efikasnost, stručnost, brzina i nadasve povoljna cena, ljubaznost i spremnost da se pomogne u svakom trenutku u bilo koje doba dana odlika je našeg tima. Zadovoljan investitor koji nam se vraća i posle 10 godina, koji nas preporučuje komšijama i prijateljima jer ima lepo iskustvo sa nama, naša su svakodnevica.
Experience

Čovek živi u stalnoj potrazi za kvalitetnijim životom i dom je postao simbol topline, ljubavi, mira i harmonije. Napravite funcionalnu, ekonomičnu, urbanu kuću, stan ili vilu – neobičnu i prefinjenu i dajte svom domu svoj originalni pečat, svojim aktivnim učešćem u projektovanju. Uz pomoć našeg tima, korišćenjem najsavremenijih softvera, kroz crteže i 3D modele, doživljavate vaš objekat, vaš dom ili poslovni prostor kao da je stvaran već ozidan, gotov tu pred vama.

Uranjate u njegov enterijer i eksterijer, aktivno projektujete sa nama, u skladu sa vašim potrebama, željama, sklonostima, dajući svoje sugestije. Naše dugogodišnje iskustvo pomoći će u rešavanju teško rešivih zadataka, da bi dobili dom o kome maštate, da bi ispunili svoje snove, u estetskom i funcionalnom smislu i da cena njegovog koštanja bude prihvatljiva za Vas. Od svog doma napravite umetničko delo, konforno I prijatno a vi budite tvorac tog dela uz pomoć našeg tima.

Vizija

Vizija

Vodi nas strast ka arhitekturi, lepoti enterijera, igri sa svetlom, kreiranjem kvalitetnog nameštaja što sve čini jedan buket estetike koji obogaćuje Vaš svakodnevni život. Iz tog razloga, forma naših projekata i gotovih proizvoda prati njihovu funkciju a estetiku smatramo osnovnom ljudskom potrebom. U tom procesu nismo zaboravili ni na razumne cene kako bi naše usluge bile dostupne što većem broju ljudi.
Experience

Poslovni ciljevi

Poslovni ciljevi

Želimo da ostvarimo kvalitetan i dugoročan poslovni rast na etički, odgovoran i održiv način. Cilj nam je da istaknemo te vrednosti kroz naše proizvode i usluge za dugoročno korišćenje i uživanje. Dok istražujemo, dizajniramo, razvijamo projekte, kreiramo proizvode i komuniciramo, na umu imamo iskustva naših klijenata. U Freeform-u, ljudi dizajniraju za ljude, istražuju, razmenjuju ideje i znanje kombinacijom modernih tehnologija, znanja i iskustva – sve to kako bismo izrazili našu tradiciju i strast prema stvaranju dobrih proizvoda i usluga.
Experience

Filozofija

Filozofija

Oblikuje nas bogatstvo kontrasta – mediteranska senzibilnost i kontinentalna racionalnost susreću se u našem identitetu. Uživamo u razmenjivanju priča i ideja dok sedimo na toplim stenama uz more, na otvorenim prostranstvima, poslovnim salonima, planinskim kolibama a naročito u dnevnim boravcima koji su prava lična i personalna utočišta. Naši urbani prostori stanovanja često su mali i simbolično odražavaju sve prisutniji nedostatak vremena a mi smo iz toga naučili kako da izvučemo maksimum i pronađemo vreme za druženje sa porodicom i prijateljima. Jer, na kraju se ipak uvek sećamo gde smo tačno sedeli i koliko smo udobno spavali u onim trenucima kada su se odvijale naše lične priče. Naš dom je enciklopedija naše lične istorije. I zato je delite, za vreme sedenja i spavanja, jer i spavanje je važan deo življenja.
Experience