logo

Prodaja rasvete

Freeform, firma koja radi i usavršava se na polju rasvete još od 2002 godine jedna je od većih distributera rasvete u Srbiji. Svojim partnerima pruža potpunu uslugu u dizajniranju i isporuci rasvetnih rešenja, kao i tehičko savetovanje i izvodjenje kompleksnih projekata osvetljenja. Naše iskustvo je svojevrsna garancija kvaliteta izvedenih radova I ponuđenih proizvoda. U saradnji sa arhitektonskim biroima, arhitektama, inženjerima, ostvareni su značajni rezultati u osvetljavanju kako privatnih stambenih prostora tako i komercijalnih i poslovnih prostora.

U konstantnoj potrazi za boljom, kvalitetnijom i pristupačnijom rasvetom firma Freeform je prošla kroz obimnu selekciju domaćih i stranih proizvoda, kako kroz prodaju i distribuciju tako i stalnom primenom u sopstvenim izvođačkim projektima.

Firma Freeform je ponosno stala iza dva evropska brenda relativno nepoznata na ovim prostorima- LUG i NOWODVORSKI.

Oba proizvođača rasvete i rasvetnih sistema nude savremene i vrlo kvalitetne proizvode. Kako dizajnom, tako i kvalitetom upotrebljenih materijala u proizvodnji rasvetnih tela ovi proizvođači predstavljaju pravo osveženje na našem tržištu i najvažnije je da se proizvode u Evropi što omogućava i adekvatnu garancijsku i tehničku podršku proizvođača distributerima.

Kao neko sa višegodišnjim iskustvom u ovom polju želimo da učinimo lako dostupnim proizvode izuzetnog kvaliteta po veoma pristupačnim cenama.

freeform nowodvorski logo
freeform lug logo
Freeform Eglo logo
Freeform WEB SHOP - ONLINE prodavnica rasvete