logo

Usluge

PROJEKTOVANJE ENTERIJERA

Projekat enterijera omogućava da se na samom početku sagledaju svi potencijalni nedostaci i problemi u prostoru. I pre početka uređenja tačno znate kako će vaš prostor izgledati na kraju. Sa nama je potrebno svega nekoliko sastanaka kako bi definisali sve na jednom mestu. Sagledavanje trenutnog stanja, zatim nekoliko ideja, nakon izabrane najidealnije opcije pravimo 3D model, koje na kraju materijalizujemo kako bi dobili što realniju sliku. Na osnovu takvog pojekta spremni smo za izradu predloga predmera radova koji je poslednji korak pre izvođenja radova izvođenju.

DIZAJN ENTERIJERA

Dizajn entrijera vam pomaže da prostor u kome živimo ili radimo pretvorimo u mesto u kojem uživamo, vodeči računa oko sitnih detalja poput boja, materijala i oblika koje naš prostor čine jedinstvenim. I sve to usklađeno svim vašim potrebama i aktivnostima tokom dana, ali tako da ne utiče na funkcionalnost. Kako bi vreme provedeno u toj prostoriji bilo posebno trudimo se da sve to ima svoju jedinstveni pečat.

NAMEŠTAJ PO MERI

Nameštaj koji se proizvodi u naštoj radionicij je umetničko delo. Kreativan tim pokušava da ujedini savremeno doba sa prirodom i na taj način iz naših radionica izlazi nameštaj koji je pre svega vrhunskog kvaliteta izrađen sa puno ljubavi i sve to u skladu sa vašim idejama, željama i potrebama. Svaki milimetar prostora biće racionalno i praktično iskorišćen i naći će svoju namenu i pravu svrhu.