logo

DIZAJN I PROIZVODNJA NAMEŠTAJA

Segment dizajna i proizvodnje nameštaja veoma je bitan činilac uređenja prostora. Mi u Freeform-u veliku pažnju posvećujemo funkcionalnosti, estetici i kvalitetu proizvoda. Količina vremena potrebna za stvaranje zaista dobrih komada nameštaja je nešto sa čime ne kalkulišemo. Mašta i predanost poslu koji volimo su stalno održavani uključivanjem u zahtevne i nesvakidašnje projekte koje većina proizvođača odbija iz raznih razloga. Naši konstruktivni majstori su najvažniji faktor i njihova ljubav prema poslu kojim se bave iznedrila je do danas posebne rukotvorine koje su i te kako primećene.

Kako su materijali za izradu nameštaja isti za sve i široko dostupni za nas je pravi izazov kreiranje nameštaja koji je drugačiji i ni nalik svemu dosada viđenom.

U proizvodnji se koriste drvo(masiv), oplemenjena iverica i ostali pločasti materijali, derivati drveta, kao i moderni polimeri, metali i nemetali, staklo, kamen, pesak… sve što klijentima ili dizajnerima ‘padne na pamet’.

Pored unikatnih komada koje naš studio ne samo osmisli već i proizvede, dugi niz godina smo podrška i servis drugim projektnim biroima. Kvalitet i preciznost izvedbe prepoznat je ne samo među klijentima, nego i kolegama. Upravo zato iza sebe imamo dug period uspešne saradnje sa istim.