logo

Freeform projektovanje enterijera

Freeform projektovanje enterijera

Naša misija je da brzo i efikasno uz što manje koraka dođemo do zajedničkog cilja sa svega nekoliko sastanaka koji se dešavaju nakon svake faze.

Pre početka projektovanja potrebno je da se sastanemo kako bi nam ukratko objasnili koje su vaše želje i potrebe. Nakon toga dolazimo na merenje i slikanje postojećeg stanja kako bi sagledati prostor i krenuli u iscrtavalje i razrađivanju idejnih rešenja. Tokom merenja dobijate upitnik koji je potrbno popuniti kako bi za sledeći sastanak imali neophodne informacije za dalju izradu projekta.

Prvu fazu podrazumeva izrada tri idejna rešenja koja vam nakon nedelju dana prestavljamo kako bi vi mogli da odlučite koja vama najviše odgovara. Da bi nastavili dalje sa radom potrebno je da se opredelite za jedno od ponuđenih rešenja.

Druga faza je izrada 3D modela i materijalizacija uz koji ide preliminarni predmer radova. U ovoj fazi se definiše veliki broj detalja. Nakon ove faze je potrebno sagledati kompletnu situaciju i na osnovu toga ukazati na evenutualne korekcije koko bi mogli preći na treću fazu.

Treća faza podrazumeva izradu rendera i eventualne finalne korekcije, i za to je potrebno u zavisnosti od izabranog paketa 1-2 nedelje.

Nakon zavšenih svih faza dobijate kompletan projekat koji je spreman za izvođenje radova.

U skladu sa vašim potrebama napravljeni su paketi a na vama je da izeberete koji vam odgovara.