logo

Lug rasveta 2

freeform lug logo

Je vodeći proizvođač profesionalne rasvete i sistema osvetljenja koji se odlikuju viskom energetskom efikasnošću i najsavremenijim dizajnom na međunarodnom niviou. Ima 25 godina iskustva na tržištu profesinalne rasvete. U zavisnosti od potreba klijenata, proces prilagođavanja obuhvata: minimalne korekcije postojećih rasvetnih tela, kao i dizajn potpuno novih proizvoda. Ovo pokazuje da LUG nije samo proizvođač već pre svega dobavljač rasvetnih rešenja.

Globalni je brend. LUG rešenja osvetljavaju unutrašnjost zgrada u preko 50 zemalja širom sveta.

LUG ima sopstvenu istraživačku i razvojnu infrastrukturu i laboratoriju za svetiljke. Nudi optimalno prilagođavanje intenziteta svetlosti potrebama, obezbeđujući ravnotežu između kvaliteta svetla i energetske efikasnosti. Zahvaljujući visokom kvalitetu svojih proivoda LUG preporučuju i partneri međunarodnih proizvođača kao što su Philips i OSRAM.

Kako je LUG specijalizovan za proizvodnju svetiljki namenjenih za komercijalne primene, karakteriše ih veća eksploatacija proizvoda u odnosu na one koje koriste pojedinačni korisnici. LUG svojim partnerima garantuje potpunu uslugu u dizajniranju i isporuci rasvetnih rešenja, kao i tehičko savetovanje, izvedeno kompleksnim projektovanjem projekata rasvete.

Freeform LUG rasveta - 001
Freeform LUG rasveta - 002

Tržišni uspeh LUG rasvete postiže se posledičnim posmatranjem tendencija i potreba koje se pojavljuju u sektoru koji predstavja kompanija s jedne strane, i korišćenjem viskokokvalitetnih komponenti za proizvodnju svetiljki sa druge strane. Profesionalni mašinski park i komponente visoke klase čine LUG rasvetna tela proizvodima na najvišem nivou.

Prestiž kompanije potvrđen je mnogobrojni nagradama kao što su Forbes Diamond, Business Gazelle, Business Dragon, Fair Play award, European Company, EU Standar i mnoge druge.

Pored LUG-a, novi brend FLASH&DQ je stvoren 2012. godine. Proizvodi FLASH&DQ brenda se odlikuju originalnošću i sofisticiranim dizajnom. Jedinstveni pristup dizajnu je ocenjen i od strane žirija Good Design organizacije koji je organizovao Institut za industrijski dizajn. U 2012. godini je nagrađen glavnom nagradom u kategoriji javnog sektora.

Krajem 2008. godine LUG Capital Group se preselio u moderan proizvodno-skladišno-poslovni kompleks. U 2013. godini napravljena je još jedna investicija za proširenje kompleksa u modernu proizvodnu halu LED komponenti. Investicija je obavljena sa takvom preciznošću da je hala sagrađenja za manje od 8 meseci.

Lug S.A. je vodeća komanija u LUG S.A. kapitol grupi – lider među Poljskim proizvođačima profesionalne rasvete. Kompanija je prisutna na tružištu od 1989. godine i tokom vremena se razvila iz male lokalne kompanije u modernu korporaciju koja stvara inovativna rešenja za osvetljenje.

LUG grupa je osnovala LUG Light Factory LTD – proizvođača rasvete i LUG GmbH koji posluje u Nemačkoj. U narednim godinama osnovane su još dve kompanije 2012 u Brazilu sa sedištem u Sao Paulu, i 2013 u Velikoj Britaniji.

Grupa LUG posluje u oblasti profesionalne tehnologije osvetljenja u visokim tehnološkim i upotrebljivim zahtevima. Trenutna ponuda LUG-a uključuje niz industrijskih i dekorativnih svetiljki. Spoljnih – koji se koriste za rasvetu zgrada, ulica, parkirališta i sportskih objekata. Unutrašnja – koja se koristi u prodavnicama, kancelarijama i supermarketima. Proizvodi kombinuju savremeni dizajn sa upotebljivošću i izuzetnim parametrima osvetljenja, što im omogućava da ispune zahteve tržišta EU i zadovolje potrebe korisnika. Sva LUG rasveta ima setifikate kvaliteta koji potvrđuju njihovu usaglašenost sa evropskim standardima. Procedure ISO 9001:2000 osiguravaju zadovoljstvo kupaca i visok standard usluga.

Freeform LUG rasveta - 003