logo

NOWODVORSKI

Freeform Nowodvorski proizvodnja - 06

Drage kolege, saradnici i klijenti,

i pored sve želje da ostanemo u kontaktu sa vama to na žalost nije bilo moguće zbog povećanog obima posla te smo Vas u proteklih skoro devet meseci  na neki  način zapostavili.

Iako nam nije milo što smo se udaljili, s’ druge strane nam je drago da u ovom  trenutku  imamo baš dobre vesti.

Kompanija  NOWODVORSKI je napravila ‘bum’ u prethodnih par godina na polju rasvete, koja je ne samo  evropskog porekla i  kontrolisanog kvaliteta već  i jedinstvenog dizajna koji prati trenutne trendove ali i neguje klasičnu neprolaznu estetiku.

Mnogo nam je drago da smo uspeli da odgovorimo na potražnju i našem tržištu obezbedimo dovoljnu količinu zahtevanih artikala, obzirom da se radi o rasvetnim telima  koja se dobrim delom prave po narudžbini.

Shodno povećanoj potražnji Freeform je povećao i lager traženih artikala i adekvatno skladištenje u cilju skraćivanja vremena isporuke.

Sa druge strane kompanija Nowodvorski se upustila u kompletnu remodernizaciju proizvodnih pogona i povećanje proizvodnih i magacinskih kapaciteta.

[caption id="attachment_9465" align="aligncenter" width="1104"] Efikasnija linijska proizvodnja počiva na bržim i pouzdanijim mašinama. Povećava se ukupna količina proizvedenih delova i metalnih elemenata jer je TruPunch 5000 sposoban da u materijalu probije do 1600 delova u minuti.[/caption]

[caption id="attachment_9466" align="aligncenter" width="850"] Robotizovani pogoni za varenje su sledeća karika u lancu, nakon čega sledi automatska priprema za završnu obradu i zatim automatska linija za plastifikaciju i lakiranje.[/caption]

[caption id="attachment_9468" align="aligncenter" width="836"] Pored proizvodnje, ozbiljna sredstva su uložena i u logistički centar koji je pored većeg kapaciteta za skladištenje, visine potrebne za 6 paleta, opremljen i savremenim računarskim centrom radi ubrzane obrade poručivanja i isporuka.[/caption]

[caption id="attachment_9470" align="aligncenter" width="1008"] Očekujemo da će puni proizvodni kapacitet biti postignut do kraja tekuće godine.[/caption]

Hvala Vam na ukazanom poverenju i verujemo da će i u narednom periodu Freeform biti mesto na kome svi Vaši snovi mogu biti materijalizovani.